Friday, March 1, 2013

cerita orang malas

Lama tak update blog. Rasa malas yang teramat sangat.

Alhamdulilah, adik dah bertambah baik. Selera makan pun dah ok. Selalunya dia akan cari makanan bila time Ummi dan Walid nak tidur. Elok aje Ummi pejam mata, time tulah dia merengek lapar. Geram jugak kadang2 pasal rasanya bukan dia lapar sangat tapi nak perhatian aje yang lebih. Kalau rajin Ummi layan, bila malas tu Walid lah jadi mangsa hehe...

Masa kali ke 2 warded tu ibu, mak, mak teh dan nyah datang dari KL tengok adik. Tidur semalam kat hotel di Kuantan pastu esoknya adik dah boleh keluar.

Jomlah layan gambar2 kat bawah nie, saya tak ada idea nak bercerita walaupun banyak story yang dikongsikan :)













No comments: