Tuesday, January 1, 2013

buka hadiah

Malam lepas kenduri Farah dan Hafiz buka hadiah. Banyak jugak hadiah yang depa dapat. Untunglah kan :)
Tak tahu nak cerita apa, layan ajelah gambar2 kat bawah nie :-

bersama hadiah yang dapat pada hari kenduri tu

ok - dah kahwin boleh lah duduk dekat2 ;)

para penonton :)

baru perasan - macamana ada vakum kat situ??

penonton setia 

punya ralit depa tengok

depa kerumun sampai tak nampak dah Ummi Far dan Uncle Hafiz

kami punyalah bising abang Eky still tidur lena - penat sangatlah tu!!

tengok tu hehe..... entah apalah yang depa suka sangat tu

hadiah dari Ina - thanks Ina :)

No comments: