Thursday, September 13, 2012

UPSR

Dah habis UPSR barulah Umi Su nak wishkan good luck kat Balqish hehe.... Hari Isnin tu dah teringat nak masukkan dalam blog tapi pasal ada hal lain, terus terlupa. Tadi tanya Awatif "eh! Hari ni last exam ke?". Awatif cakap iyalah Ummi. Ooo! Kenapa kejap sangat ek??

Walaupun macam tu saya tak lupa tanya ibu setiap kali cal. Macamana dia boleh jawap tak? Hari pertama tu dia cakap senang. Awatif pun cakap kawan dia kata senang. Alhamdulilah, kalau senangkan? Mudah-mudahan 5A dalam tangan ya Balqish :)

p/s :- tahun depan Awatif pulak, yang Balqish pun Ummi dah ketar, masa Awatif nanti tak tahulah Ummi macamana!

p/s :- saya nak buat pembetulan pasal rumah kawan adik tu - rumah kawan dia tu kat Tanah Merah bukan Pasir Mas, pandai2 aje tukar nama tempat orangkan? Hehe....

1 comment:

balqish said...

Tapi yg balqish takut maths lah sebab hentam 2 soalan