Friday, September 21, 2012

terjalinnya satu ikatan part 2

Kali ni cepat pulak menyusul part 2 nya. Yang part 1 tu bukan main susah nak cari masa kan? Masa saya dok update blog nie jam dah pukul 2.46 pagi. Lepas Maghrib tadi saya terus tidur pasal mengantuk sangat. Bila bangun tadi ingatkan dah pagi, alih2 baru pukul 11 malam.  Adoi! Pukul berapa nak tidur balik tak tahulah.

Ok, berbalik pada cerita pertunangan Farah nie - apa lagi nak cerita ya? Pasal tunang dia tu dah bagitahu kan? Orang mana, kerja apa? Apa lagi ya yang tertinggal? Sementara saya dok fikir2 apa lagi info yang nak disharekan kat sini, jomlah layan gambar2 nie dulu ya.

Kalau tengok dari gambar nampak meriahkan? Ya, memang happening pun! Semua adik beradik balik kecuali Arzery dan Arnie aje. Arzery pasal outstation, lagipun Huda tengah pregnant sekarang (rasanya dah sarat kot) dan Arnie pulak? Tak tahu sebab hehe....






























No comments: