Sunday, June 10, 2012

si merah!

Alhamdulilah, dah sampai pun si merah nie! Hari tu dah beriya2 tak mahu pakai touch screen tapi hati manusiakan cepat berubah he..he.. Saya memang tak pandai nak guna iphone nie - saya cuma tahu cal dan sms aje. Rugikan? Nak belajar lebih2 rasa malas lagipun rasanya otak ni dah penuh dan berkarat he..he..

Buat suami - Terima kasih ya abang! Lain kali kalau sayang minta apa2 lagi - abang belikan ya untuk isteri kesayangan abang nie he..he.. Lepas ni kalau abang nak makan apa2, bagitahu aje, sure sayang masakkan sedap2 untuk abang - ayat bodek :)

1 comment:

WANI said...

HUWAAAAA CANTIKNYAAAAAAAAAAAAAA T_T