Monday, June 11, 2012

pening lagi dan lagi!!

Tak habis2 pening kepala nie! Geram betul dibuatnya! Dah tak larat nak telan panadol - jemu! Sejak balik dari KL nie rasa badan betul2 letih.  Tambah pulak tengok keadaan rumah yang tak terurus! Walaupun tak lah sesepah mana tapi adoi! mahu jugak ambil masa berhari-hari untuk kemas. Bayangkan keadaan rumah yang 2 minggu ditinggalkan. Nak harap suami pun terasa kesian pulak kat dia. Nak2 lepas dia belikan iphone tu kan? Mana boleh nak leter panjang2 kat dia bila balik tengok rumah tak terurus? he..he..

Tapi kan sepanjang 2 minggu tu bukan suami ada kat rumah sangat pun. Dia sibuk. Selama 2 minggu - tolak 2 hari meeting kat Kuala Rompin, pastu 5 hari kat kampung last 3 hari team building kat Bentong. So berapa hari sangat dia ada kat rumah! Dia balik kerja pun dah nak maghrib. Memang tak ada masa nak ngemas rumah nie! Amboi! bukan main bodek suami ya! Mentang2 dah dapat apa yang dia nak he..he..

Sebenarnya saya nak cerita panjang2 tapi pening kepala ni tak hilang2 sejak tadi. Saya pendekkan cerita aje lah ya! Cantik tak kalau Awatif pakai tudung gaya macam nie - gambar kat bawah tu. Bagi saya rasa macam tak sesuai pasal Awatif kan dalam golongan kanak2 lagi. Tudung ni rasanya lebih sesuai untuk golongan remaja. Tudung ni Umi Jua yang hadiahkan. Terima kasih ya Umi Jua!!





Ini gambar masa pergi Padang Besar, Perlis hari tu. Pergi dengan family suami. Tak ada saya shopping sakan pasal masa sangat terhad. Sempat beli tikar aje kat Makteh. Jomlah layan gambar2 kat bawah nie :-

adik kacau daun kat belakang tu..

muka hampir sama tapi kenapa kulit tak ikut Maksu? he..he..

mata adik pun sama macam Maksu lah!!

manja betul ngan Maksu!

Wani ngan Mira kalau tengok ni sure nak termuntah kan? he..he..

No comments: