Tuesday, October 18, 2011

sibuk

Jangan tertanya2 ya kalau saya banyak hari tak update blog (perasan orang dok tunggu entry baru he..he..). Saya tengah sibuk buat persiapan untuk 2 majlis - hari Khamis ni dan hari Isnin depan. Nanti saya ceritakan lebih lanjut ya!

Memang tengah sibuk sangat sekarang - tak tahu boleh buat ke tidak - nanti lah ya saya ceritakan!

3 comments:

bidadarindu said...

Majlis Awatif nak bertunang ker? Aisy nak bersunat ker? x ajak pun yer...hu hu...

ikatankasihku said...

???? mesti bz ngan english stail dia ni..hehehe..
ikin tunggu next n3 yer.... :)

Hafidzin said...

Bidadarindu - mana ada Awatif bertunang!! Kalau ngan artis KPOP mahulah kot dia he..he..
Adalah buat majlis sikit2 - bukan tak nak jemput tapi sah2 dah tahu tak boleh nak mai! Kami sedar diri kami ni duduk jauh! Kalau jemput nanti macam bagi harapan aje boleh datang so baik tak yah jemput he..he..

Ikin - kalau bab hias umah nie memang tak pernah habis! he..he..bila setiap kali nak beli barang aje mesti dalam hati last ni nak beli - lain kali tak nak beli dah - tapi bila dok menatap gambar2 kat fb tu mulalah iman bergoyah! kawan2 fb pulak rajin dok tag barang2 - dahlah iman kita nie tak kuat he..he..