Friday, October 28, 2011

seafood lasagna

Inilah lunch saya dan anak2 hari ini. Seafood Lasagna (tapi saya letak udang aje) . Pertama kali saya membuatnya - rasanya lebih kurang macam kat Pizza Hut tu. Tapi yang saya buat ni rasa tawar sikit. Tak tahu nak agak2 garam banyak mana. Macamanapun saya rasa sedap dah saya buat nie he..he.. Paling penting anak2 bukan main puji Ummi pandai masak he..he..

Jom makan!!!!



p/s:- risau pulak ngan keadaan Robin - tadi cal ibu - ibu bagitahu Robin jatuh, kepala bengkak pastu dia muntah. kakak bawa pergi Klinik - terus kena refer pergi Hospital. masa cal tadi kakak on the way nak ke Hospital. Mudah-mudahan tak ada apa yang serius, Amin!!

3 comments:

Kaz said...

Fullamak, favourite Ina ni Fizin. Inilah masalah utama ina dlm nak berdiet ni, Ina ni cukup suka makan mknan yg bercheese dan bercoklat. Kalau Ina masak mcm ni, boleh habih kat Ina sorang.

Smg tiada apa yg serius dgn Robin, InsyaAllah.

rositahmdzain said...

nmpak sgt sedap. mesti ini yg terbaik syg masak kan..? hehe

Hafidzin said...

Ina - fizin pun suka jugak makanan yang bercheese2 nie - samalah kita ina!! macamana nak kuruskan kalau macam nie? he..he..

Uda - mmg sedap pun he..he..