Wednesday, September 14, 2011

cinta baru

Saya menyepi kerana "cinta baru" ini - Lagu ni betul2 membuat saya jatuh cinta! Mendengar lagu ni terasa perasaan dibuai-buai dengan keasyikkan cinta! 

Buat Uda - kalau uda minat dengan lagu "tema" blog ni (love light), tentu uda akan suka jugak lagu nie. Memang sedap! Semua lagu2 yang saya sharekan kat sini memang sedap2! Tak percaya cuba dengar sekali - anda pernah buka @ dengar tak lagu2 yang saya link kan kat sini?



Dramanya pun best terutamanya bila tang romantik tu! Dramanya bertajuk Spy Myungwol. Di channel 391 masih ditayangkan tapi saya tengok kat online. Dah habis pun 18 episod saya tengok. Itu yang buat lama tak update blog - sampai nak call ibu pun tak sempat! Ibu ngan mak sampai tertanya2 kenapa saya 2 hari tak call he..he.. Iyalah, selalunya dalam sehari tu 4 @ 5 kali saya call. 

Ceritanya memang best ditambah pulak dengan "kehenseman" hero dia yang buat saya tertawan he..he.. (jangan marah ya abang!).

p/s:- rasanya suami saya pun ada iras2 hero Korea jugak terutamanya tang mata tu kan? he..he..

No comments: