Tuesday, August 9, 2011

happy birthday Awatif!


Selamat Hari Lahir untuk
anak Umi yang tersayang
PUTRI ZUKHAIR' AWATIF
yang ke 10 hari ini

Dah besar pun anak Umi nie
semoga Awatif lebih mendengar cakap Umi & Walid ya!!

Nak hadiah kena tunggu Walid balik dulu!!

p/s:- internet kat sini kejap ada, kejap tak ada - kalau ada tu slow yang amat sangat - buatkan mood nak update blog jadi malas aje! gambar kat atas tu pakai gambar lama yang memang dah ada kat dalam komputer ni.

3 comments:

rositahmdzain said...

hepi birthday awatif..sori wan uda lmbat wish. kat ofis bz sgt. nak buka fesbuk pun x sempat.

bidadarindu said...

hepi birthday jugak awatif dari papa...papa pun x ingat birthday awatif hari nie...

p/s : ramai gak yer birthday bulan nie...

ikatankasihku said...

dh besar da anak dara ni..hepi bezday to u!!