Monday, August 8, 2011

bersiaran dari Semenyih!

Hari ini secara langsung bersiaran dari Semenyih he..he..Susah betul nak update blog kat sini! Nak pakai komputer kena tunggu turn! Kena berebut ngan anak2 sendiri dan juga anak2 kakak. 

Suami dah pergi Gurun tapi akan balik ke rumah seminggu sekali sebab nak kena selesaikan hal rumah. Banyak benda nak kena uruskan sebelum raya ni. Mujur tiket flight firefly ditanggung oleh company. Jadi nak balik kerap tak ada problem la.

Semalam pergi Mid Valley ngan ibu, kakak & Makteh. Dapat lah 3 helai baju raya kat adik. Ada lagi 2 helai lagi nak kena beli tapi dah tak larat nak mencari. Ada yang kami berkenan tapi tak ada saiz. Inilah akibatnya shopping last2 nie. Hujung minggu ni nak pergi KLCC pulak!

p/s:- Aisy & Robin dok tunggulah Muqri semalam!!

1 comment:

bidadarindu said...

nak buat cam mana...ada katering la pulak...nak carik duit raya...nak beli baju anak2...hu hu hu...