Saturday, August 27, 2011

angry bird

Adik minat sangat dengan angry bird ni - semua nak angry bird - beg, baju, pencil box, jam & macam2 lagi lah! Semalam masa pergi Tesco, dia minta nak yang ini :-


Eh! bukan yang ini he..he.. Senyum paksa adik yang tak kuasa nak melayan Umi.


Ha! dia nak yang ini! Dia nak sangat patung angry bird ni bila tengok gambar hp Umi Wani yang ada patung ni - dia nangis2 cakap "adik dengki ngan Umi Wani pasal Umi Wani ada patung angry bird - adik jeles" he..he..

No comments: