Saturday, July 16, 2011

rumah kakak

Semalam sempat pergi tengok rumah kakak. Rasanya hampir 70% dah siap. Tapi nak pindah sebelum raya nie rasanya tak sempat kot! Memang selesa la rumah kakak lepas buat renovation. Kat atas ada 4 bilik, kat bawah ada 2 bilik. Yang bestnya dry kitchen kakak ada "island"!! Saya memang teringin sangat2 nak "island" tu tapi dapur saya kecil! Tak sesuai!! Tak apalah, rumah kakak ada serupa macam saya ada jugak!

Kebetulan adik abang Lee ada datang rumah kakak semalam. So dia pun join sekali tengok rumah kakak. Jom kita tengok gambar2 yang saya sempat snap semalam :-







p/s:- Awatif pulak yang tak sabar2 kakak pindah rumah - dia nak tengok bilik Balqish macamana!

No comments: