Wednesday, July 27, 2011

perjalanan ke Melaka part 4
























Hari ke 2 & akhir di Melaka. Pagi2 pergi breakfast kat Hotel - pastu bawa anak2 jalan2 sekitar Hotel tu sambil ambil gambar. Suami tunggu kejap aje pastu dia naik ke bilik, Sambung study. Anak2 geram aje tengok kolam tu he..he.. Kesian jugak tapi tak naklah nanti si adik tu lagi sakit. Seronok kejap aje! Nanti sakit tu yang lama.

Dalam pukul 10 pagi tu terus naik balik. Suami tengah buat persiapan akhir untuk interview dia tu. Pukul 10.30 macam tu baru dia keluar. Interview start pukul 11.00 pagi. Sementara tunggu suami, kami lepak dalam bilik aje, Pukul 12 suami belum balik lagi, so kami check out dulu. Kami tunggu dalam lobi. Pukul 12.45 baru suami sampai.

No comments: