Monday, July 4, 2011

Kek Karamel


Dek kerana selalu sangat (eh! tak lah selalu tapi kerap lah jugak) buat kek, saya jadi tak lalu nak makan kek yang dibuat sendiri! Kek macam kek coklat, cheese cake, kek lapis, apa2 jenis muffin atau cup cakes, saya memang tak makan! Tak tahulah kenapa! Memang tak lalu! Kalau kek buah tu boleh la jugak makan tapi setakat sekeping dua aje lah!

TAPI bila buat kek karamel hari tu - saya yang lebih2 makan! Saya suka sangat kek tu! Rasanya saya yang banyak makan kek karamel tu daripada tetamu! Cheese cake yang lagi 2 biji tu saya langsung tak sentuh!

p/s:- ibu puji kek2 yang saya buat tu lembut! em..ada peningkatan sikit!

p/s:- hari ni plan nak buat kek karamel lagi!

No comments: