Friday, July 22, 2011

dah selesai kemas rumah

Baru lepas habis mengemas umah. Adoi! penat sungguh! Yang lecehnya nak kena susun balik pinggan2 hiasan yang tak ada brand tu (he..he..)dalam almari. Masa ibu ada haritu ibu basuh semua piring2 hiasan tu tapi bila sampai kat anak dia nie dasar pemalas - lap2 ajelah ya! Kalau ibu tahu nie tentu panjang la bebelan ibu tu!! Ampun!!

Dah selesai semua tu ajak Awatif tolong sama alihkan balik perabot2 ditempat biasa. Nak tunggu suami balik, lambat! Mari kita tengok macamana keadaan rumah saya selepas dipasang wall paper ya :-











p/s:- wall paper kat ruang tamu tu nampak macam pucat sikitkan?

2 comments:

ikatankasihku said...

kakfizin, cantiknyer umah akak ni...sejuk jer mata memandang....
suka tgk frame yg besar sblh tv tu....

Hafidzin said...

terima kasih Ikin! frame tu kakfizin beli kat SSF - lama dah beli - rasanya dah 3 tahun!