Tuesday, July 19, 2011

cerita wall paper lagi

Buat tatapan Ibu yang nun jauh di KL he..he..



Hari ni adik2 yang pasang wall paper tu tak boleh datang. Ada hal katanya. Esok baru boleh datang & habiskan kerja. Adik yang datang semalam tu buat kerja lambat sikit tetapi kerjanya teliti. Yang sorang lagi tu buat kerja cepat sangat tapi kerjanya kurang kemas sikit. Bezanya dia buat kerja kat umah Kak Ina depan rumah nie ambil masa 2 hari aje manakala rumah saya nie dah 4-5 hari tapi masih tak siap2 lagi!

p/s:- pagi tadi ibu cal bagitahu rumah Lang kena pecah masuk malam Ahad lepas - waktu tu semua orang tengah tidur - kena pukau, tak sedar langsung, barang yang hilang dengarnya laptop, semua hp2 Lang & anak2 serta duit dalam handbang - try cal Lang nak tanya khabar tapi tak dapat pasal semua hp kena curi, Lyn bagi no. lain tapi no. tu pun tak dapat, mujur Arzery kunci pintu bilik dia, kalau tak mungkin barang2 dia & Huda pun kena curi, moga family Lang tabah hadapi ujian ini!!

1 comment:

Kaz said...

Amboi bertambah-tambah cantik rumah Fizin slps letak wallpaper ni. Fizin kena call anjung seri mai ambil gambar sbb rumah fizin ni sgt layak dah masuk majalah.