Tuesday, July 19, 2011

anak dara

Anak perempuan Umi sekarang dah besar! Bukan main demand lagi! Beg2 macam gini tak mahu dah! Dia kata beg2 ni dah tak sesuai untuk dia, sesuai untuk budak2 kecil aje! Amboi! macam lah dia tu dah besarkan? Padahal baru 10 tahun!


Beg macam nie barulah sesuai ngan dia - KATAnya lah!! Iyalah tu! Cepat sangat nak jadi dewasa! Bagi Umi, Awatif tetap anak kecil Umi sampai bila2!!


p/s:- tak tahan betul ngan mulut lidah dia sekarang! dah pandai menjawab!

p/s:- sekarang ni dia yang over lebih pasal K-POP! lebih over dari Umi! tak tahan dengar Walid dok bising "Umi yang ajar anak2 suka K-POP" he..he..

5 comments:

ikatankasihku said...

bijaknyer dia....siap demand bag ala2 remaja...
layanlah je la anak umi tu..hehehe

*kak, sy masih tunggu nak pos kan set SF akak, jadi order?

rositahmdzain said...

amboi awatif..sakan nu..

Yang: order apa yang? apa SF? kepoh pulak uda hehe..

Fiqah said...

Cantiknya bag tu. Nak jugak -_-

Hafidzin said...

Ha! baru boleh komen! sendiri punya blog pun susah nak komen!!

Ikin - memang demand tinggi! anak2 sekarang x macam dulu kan??

Uda - x apa nak kepoh! he..he.. SF, dah bagitahu semalam!

Fiqah - kalau nak, minta ibu duit rm60, nanti kaksayang tolong belikan! Balqish pun nak jugak!

bidadarindu said...

Ape SF tu? SSF Tahu la??