Saturday, June 18, 2011

tema raya ke 2

buat semua anak2, cucu2 Hajah Saodah,
nak buat pengumuman disini
tema baju untuk raya ke 2 tahun ini
adalah HIJAU
kalau boleh untuk perempuan2 tu
nak kain polka dot ya!!

p/s:- tahu raya lagi 2 bulan tetapi senang kalau bagitahu awal2 - buat kerja awal2 nie tak rugi!!

3 comments:

rositahmdzain said...

tadi uda dah post komen tp account problem apa tah punya lama. ni nak try lg blh x.

rositahmdzain said...

yeay..dah boleh komen. punya la lama uda dok try, bkn hari ni saja tp sejak balik umrah lagi tp asyik x boleh. adala kot kutu mana guna password o cuba guna password uda.
Fuuhh.lega. td uda post camni..
Ni mcm pemerintahan kuku besi je..dahla tema tetap kaler hijau, kena polka dot pulak, Saya bantah yg ariff !! mana hakim ni, mahkamah x bersidang ke??

Hafidzin said...

Uda - yang tetapkan tema HIJAU tahun nie datangnya dari anak bongsu Uda he..he.. Kami anak beranak dah beli! Dah hantar tailor pun! Jangan lupa beli kain polka dot tau!!