Wednesday, June 15, 2011

jumpa Zapida!

Ni cerita masa balik kampung haritu...

Minggu pertama cuti sekolah hari Rabu - suami ajak pergi Penang, makan nasi kandar. Lepas makan nasi kandar tu singgah jap kat Bukit Jambul.

Sementara tunggu suami solat, saya ronda2 tengok2 kasut - banyak sungguh kedai kasut kat Bukit Jambul ni. Murah2 gak! Beli sepasang kat Awatif & Balqish! Lepas tu Awatif nak pergi toilet - so cari2 la toilet! Masa ni suami dah selesai solat! Masa tunggu Awatif & Balqish dalam toilet tiba2 muncul seseorang!!! Sapa?? Ini dia......



Tak sangka dapat jumpa ngan Zapida! Dalam banyak2 tempat - dalam toilet boleh jumpa! He..he.. Happy dapat jumpa ngan kawan lama walaupun kejap! Teringin gak nak sembang panjang2 tapi lepas tu kami ada program lain - Pida pun tentu ada hal lain! Pida - raya nanti datang la rumah macam last year tu - plan ngan kawan2 lain! Kali ni Kazrina boleh join kot pasal turn tahun ni kat Parit Buntar kan?? Fizin kena turn kat umah mertua tapi tak apa, fizin boleh balik kejap pasal dekat!

2 comments:

Anonymous said...

hehehe....Terkejut lah jumpa Fizin kat Bkt Jambul hari tu..dah jodoh nk buat mcm mana kan...dalam toilet pun boleh jumpa -Pida

Kaz said...

What a small world kan. Bestnya jumpa Pida.
InsyaAllah, raya ni kita jumpa kalau berkesempatan. Dah lama tak jumpa kawan2 SKSKI. Semuanya senyap saja selps reunion hari tu.

P/s: amboi sejak ada komputer baru, bukan main rajin Fizin update blog ye, hehe.