Tuesday, April 26, 2011

dah setahun!!

Hari ini genap setahun usia blog nie. Kejap aje rasanya kan!! Bila baca balik n3 lama2 rasa kelakar pulak he..he.. orang tak ada pengalaman macam tu lah kan?? Kalau dulu dalam masa sebulan n3 bukan main banyak, ada tu sampai 60 - tapi sekarang dah banyak kurang! Paling banyak pun sekarang sebulan dalam 16 n3 aje!


Tak ada benda nak ceritakan sangat - kalau nak ceritakan ngan teliti memang ada tetapi takut orang jemu nak baca! Memboringkan pasal memang tak ada cerita hebat pun! Iyalah - duduk rumah ajekan manalah nak cari sumber cerita yang super duper!!


p/s:- happy belated birthday untuk Abang Lee (terlupa nak buat n3 pasal birthday Abang Lee hari tu pasal sibuk ngan si hitam baru tu aje he..he..) & juga untuk si hero Danish Muqri (sorry tak dapat nak join party pasal Ayah Su ada kerja) serta Happy Birthday untuk Mustaqim (besday hari ini).....


1 comment:

bidadarindu said...

tq..x best la aisy tak datang ari tu...