Monday, March 28, 2011

CINTA HUMAIRAH

Gambar2 Cinta masa datang umah. Geram sangat2 ngan dia walaupun tidaklah comel sangat - harap putih aje he..he... Jangan marah ya waris2 dia ha..ha...!!!

Kalau tengok kan badan tu ingatkan kecil lagi tetapi dah setahun lebih pun. Bulan 8 nie genap umur 2 tahun. Dah pandai cakap walaupun banyak yang tak faham kecuali Umi dia. Manja sangat2. Sangat suka ngan kakak2 terutamanya Balqish & Awatif. Selama kat sini, asyik berkepit aje ngan Awatif. Paksa Awatif dukung dia - kesian Kakak Awatif pasal kurus kalau Kakak Balqish tak apalah banyak isi he..he.. Awatif pun bukan main happy sangat dapat main ngan dia.


p/s:- balik sekolah tadi Awatif & Aisy bad mood aje pasal Muqri & Cinta dah balik. Aisy dari tadi buat perangai!! tengah siap2 nak bawa anak2 makan pizza - nak ceriakan balik mood anak2!!

1 comment:

rositahmdzain said...

alaa..budak comel ni. ofis bidadarindu xpenah buat famili day kat utara kan? asyik2 pantai timur. x boring ke?