Monday, March 7, 2011

riwayat berakhir....

Akhirnya "dia" pergi jua!!!
dengan rasminya Sabtu lepas tamatlah riwayat "dia" setelah berjasa hampir 14 tahun!!
-
-
-
-
-
siapa & apakah"dia"??
TARA....
ini dia..
he..he..

kalau boleh repair lagi memang dah hantar kedai dah, tapi "dia" tak boleh diselamatkan lagi!!

Ini penggantinya.......

disebabkan baru beli, rasa sayang pulak nak letak kat luar, yang lama tu memang sejak pindah sini tempatnya kat luar

jadi disebabkan sayang (benda baru kan!!) letaklah yang baru tu kat dalam, kat wet kitchen, bila dah letak kat dalam tu - terpaksa ubah kedudukan dapur sikit - nampak sempit dry kitchen tu tapi tak apalah, nak buat macamanakan? dah tak ada tempat nak letak dah mesin baru tu!

tengoklah wayar berselirat lagi, nak panggil orang (elektrik & paip air) tapi orang2 tu tak dapat datang lagi, mungkin minggu depan kot!






p/s:- nak buat pengakuan - sebenarnya dah hampir 2 tahun saya tak basuh baju - tugas diambil alih secara rela oleh suami - jangan kata saya malas - ada sebab2nya!!!

2 comments:

Kaz said...

Sayang betul Lan kat isteri dia ni. Mmg Fizin bertuah. Cantiklah dapur Fizin, bila nak panggil Anjung Seri ambik gambar ni?

Hafidzin said...

Ina - x sayang mana pun!! he..he..
Malu nak panggil Anjung Seri datang! Dapur orang lain lagi cantik2!!