Sunday, January 2, 2011

Talent Show

Talent show ni saja2 kami buat. Sepatutnya buat masa kat Melaka tapi dah masa suntuk tak boleh buat. So masa buat Lucky Draw tu buat lah sekali show nie. Memang kelakar habis ngan gelagat2 cucu2 & cicit2 Hajah Saodah.

Gaya & aksi cicit2 lelaki kecil Hajah Saodah menari shuffle. Muqri yang demam tu pun boleh join, lepas shuffle terus baik demam. Memang berbakat anak2 kami nie!! He..he..




Cicit2 kecil perempuan Hajah Saodah menyanyi lagu Mizz Nina "What Are You Waiting For". Jangan tak tahu - berminggu2 depa tu practise nyanyi lagu nie. Cuma silapnya depa cuma hafal lagu tapi lupa nak practise menari. Macam Wan Teh kata - nyanyi lagu orang putih tapi gaya macam nyanyi lagu nasyid. He..he..


Ya rabbiba, yang paling dinanti-nantikan - Boria Anak Abdul Halim!!! Yey!!! Banyak gambar blur pulak! Ni yang elok pun!

Tukang karutnya di Farah tu. Memang kelakar habis! Si Najwa baru nak hafal lagu - sambil berboria sambil pegang kertas! Kena import 2 orang dari family lain untuk join sekali - Mira & Wani. Sepatutnya Wani & Fatin kena buat persembahan ala2 group dari Korea tapi sebab apa ntah tak jadi.





p/s: - sepatutnya hari tu kena suruh Maksu nyanyi & menari lagu Hindustan!!

1 comment:

bidadarindu said...

Dah tahu depa ciplak idea nie dari mana...masa dok umah kak min semalam pecah rahsia....depa amik idea dari cerita PAPADOM...he he he..tapi ain dah nafikan sekeras-kerasnya....he he he...