Sunday, January 2, 2011

Lucky Draw

Oleh kerana masa yang suntuk & padat - Lucky Draw tak dapat dibuat di Melaka. So Pengerusi mencadangkan Lucky Draw tu di buat di Sg Merap pada hari Ahad (26/12/2010). Maka ramai2 lah kami ke sana mendaki bukit menuju rumah orang2 kaya he..he.. (mertua orang kaya & menantu pun orang kaya gak..)

Yan anak beranak demam (kecuali si suami). Mungkin sebab tidur & rehat tak cukup! Mujur saya anak beranak sihat! Takut jugak pasal kami anak beranak nie antibodi tak kuat. Alhamdulilah, masa pergi & balik sihat!!

Gambar masing2 happy dapat hadiah - polisi Lucky Draw nie semua dapat hadiah cuma bezanya hadiah kecil ngan besar aje. First year buat so banyak yang celaru & hadiah pun kurang sikit. Harap2 next year dapat buat yang lebih baik!! Dan hadiah pun lebih grand tetapi kenalah bayar lebih sikit untuk tabung HSFD. Boleh dah kalau nak start bayar hujung bulan nie.















p/s:- terima kasih atas kesudian tuan rumah - bagi kami buat Lucky Draw nie!!

p/s:- anak2 dara tu kalau berposing no. 1 - pantang nampak camera!! he..he..Tak apalah muda lagi, kot mana pun nampak elok aje tapi mak2 budak pun tak kalah jugak (nak jugak tu) he..he..

No comments: