Sunday, January 30, 2011

LOVE LIGHT

Ada 2 sebab kenapa lama tak update blog. Sebab pertamanya ini :

Dah addicted ngan rancangan realiti Korea ni "We Got Married"! Dalam seminggu nie kerja utama saya bangun pagi buka komputer tengok rancangan ini. Dari pagi sampai malam! Betul! Entah kenapa saya boleh suka sangat2 ngan rancangan ni!! Tidur malam sampai termimpi-mimpi he..he.. (teringat waktu muda2 dulu dating & bercinta)....

Lagu nie amat menyentuh perasaan! Dengar berpuluh2 kali pun tak jemu! Lagu Shahir pun boleh kalah lah! he..he..

Dengar lah lagu nie & kita boleh share perasaan sama2!!

p/s:- sebab ke 2 kenapa lama tak update blog nanti saya buat n3 lain

p/s:- mulai esok kena kurangkan minat baru nie pasal suami dah "mula" bersuara he..he..

p/s:- terima kasih pada Mira - tukar lagu nie kat blog!

1 comment:

bidadarindu said...

pas nie boleh plan trip gi korea pulak...