Saturday, January 1, 2011

Jonker Walk

Mak teringin nak makan masakan Baba Nyonya - tanya orang - ada satu Restoran halal kat Jonker Walk. So kami pun ramai2 pergi cari Restoran tu!

Restoran tutup pulak hari tu - tak ada rezeki!!

sempat shopping lagi tu - kedai nie betul2 depan Restoran tadi


jalan2 kat Jonker Walk - first time datang sini
lain kali ke Melaka boleh singgah sini lagi







masa ni tengah bincang nak makan kat mana
nak cuba cari lagi satu Restoran Baba Nyonya kat area Bangunan Melaka Raya (betul tak?)




p/s:- Restoran Baba Nyonya banyak kat Jonker Walk & bandar Melaka tetapi nak cari yang halal tu yang susah!!

p/s:- pakaian tak bertema dah pasal tak plan nak dok satu malam lagi! sepatutnya kena bawa extra baju kan takut2 jadi emergency macam nie!! lain kali tahu dah la!! anak2 & suami ada baju spare cuma saya aje yang tak ada!

No comments: