Saturday, January 8, 2011

happy birthday abang!!


Happy Birthday
untuk
orang paling istimewa
suami yang tersayang
Noor Azlan Bin Yusop

Semoga
sihat selalu
dipanjangkan umur
agar kita terus bersama lagi dan lagi
dimurahkan rezeki
naik pangkat & naik gaji
supaya sayang boleh enjoy lagi dan lagi (he..he..)

Yang paling penting
semoga kita berbahagia senantiasa bersama
susah & senang hadapi bersama
hingga ke hujung nyawa, InsyaAllah!!

Semoga hati abang tidak beralih arah, Amin!!

p/s:- butter cake dah siap pukul 11 malam tadi tapi cik abang dah tidur lagipun belum pukul 12 lagi,bila dah pukul 12 tak sampai hati pulak nak kejut tapi tiba2 suami terbangun, tanya nak makan kek tak, dia kata esok aje lah (masih mamun lagi he..he..) pastu sambung tidur balik, so esoklah potong kek sama2 ngan anak2..

p/s:- umur cik abang kita 38 tahun - muda lagi kan?

5 comments:

bidadarindu said...

Hepi Birthday jugak abg Lan dari kami sekeluarga..Kalau naik Pangkat nak gaji tu,jgn la lupa kat kami disini jugak...he he he...yang paling penting jgn lupa beli emas lagi...he he he...

p/s:mmg la belum tua lagi,lelaki kan "life is begin at 40" he he he..

suruh abg lan baca sendiri comment nie tau...

Kaz said...

Happy birthday utk suami Fizin, smg terus diberi Allah kebahagiaan dan kesihatan yg baik.
Ina suka doa Fizin yg terakhir tu, mmg itulah harapan dan doa kita utk suami masing2 ya.

Hafidzin said...

Terima kasih pada Ina & Bidadarindu

Bidadarindu - x kisahlah tua ke muda ke atau life begin at 40 ke - yang penting hati tu kena selalu SETIA - hati atau jiwa nak muda tu x apa, tapi jangan nak cari lain sudahlah!! merana hati kang!!

pasal emas tu InsyaAllah - kalau ada rezeki lebih, apa salahnya beli banyak2 macam orang Subang Bistari tu! he..he..

Ina - doa terakhir tu yang penting Ina kan? soal hati bukan boleh buat main2!!

NASI BARYANI SEDAAAAAP... said...

Amboi kek luv lagi... anyway happy belated birthday kat abg lan. smlm dah wish tapi kat umah makteh. x dpt ckp sendiri... dah buat kek pun beli kek lagi ke... emm ni mesti kes umi dan anak2 la nih.... hi.hi..hi...

p/s: taste abang lan sama ngan ibu yan.. buttercake.. tapi sejak reti buat sandwich cake aritu rasanya lagi suka sandwich cake lagi...time kasih la kat kat sayang sbb mencetuskan minat 'membaking' ni..

Hafidzin said...

TQ Yan - semalam dah bagitahu abang Lan semua orang kat umah Makteh wish happy birthday..

Kak Sayang tertinggal koleksi resepi kat umah kakmin. So skrg susah sikit nak membaking. Terpaksa buka file2 dalam PC nie.

Jom kita belajar jahit pulak he..he.. Belajar buat kek pun tak lepas lagikan dah nak belajar benda lain pulak macam lah terer sangatkan??