Saturday, January 8, 2011

celebrate besday Walid!

Bangun lambat sikit hari ini. Semalam tak boleh nak tidur. Rasanya pukul 4 pagi baru terlena. Tak ada breakfast hari nie pasal Umi terbabas tidur he..he..

Pagi2 lagi anak2 bising "nak kek, nak kek" - tak sempat2 macam lah lapar sangat. Geram betul. Umi tak sempat nak ber make up pun! He..he.. Bila suruh bergambar, masing2 buat muka! Lain kali Umi nak kena tetapkan peraturan, sapa yang tak nak bergambar kena denda!




Suami memang susah sangat nak senyum bila bergambar. Jenuh tadi suruh senyum tapi tak tersenyum jugak.








Lepas bergambar & potong kek, terus keluar pergi Secret Recipe. Tak jadi ke Kuantan @ Kerteh pasal hujan. Celebrate kat Kemaman aje lah! Bila dah habis musim hujan nie baru lah boleh pergi mana2. Sekarang nie rasa malas aje nak keluar rumah ngan keadaan hujan & basah!

No comments: