Sunday, January 2, 2011

adik yang luar biasa!!

Umi pun heran kenapa adik malam tu luar biasa sangat. Bukan main dia bersemangat nak buat persembahan. Hilang habis malu2 dia. Rasanya semangat tu berjangkit dari pemain2 bola kita yang menang 3-0 pada malam tu!!

Ni masa adik nyanyi lagu 2PM Without You(group dari Korea) tapi tang chorus aje yang dia tahu "I'am be ok, I'm gonna be ok, I'll be ok..without you". Ni Umi Wani & Umi Fatin yang ajar!!


Adik tengah menari breakdance! Memang malam tu habis hilang malu2 dia. Angin apa ntah sampuk dia malam tu he..he.. Yang kelakarnya masa boria tu dia boleh boo! kata tak best kah..kah..




p/s:- mudahan esok dia pergi sekolah tak malu2 macam nie!! Dah darjah satu anak boy Umi nie!!

1 comment:

bidadarindu said...

aish makan maajun kuat kot hari tu..he he he