Wednesday, December 29, 2010

SUKANEKA HSFD - Boling Padang

Oleh kerana masa yang agak padat - SUKANEKA dibuat dengan keadaan yang tergesa2 dan kelam kabut. Banyak yang dirancang tak menjadi gara2 kesuntukan masa. Bagaimanapun SUKANEKA tu tetap enjoy & happening!! SUKANEKA ni di buat pada hari terakhir di A Famosa.
Pertandingan pertama ialah Boling Padang yang di ilhamkan oleh Mak Uda sekeluarga. Gigih bawa buah nyok dari Nibong Tebal tu!! he..he.. Bahan2 yang di perlukan botol air mineral 6 botol & buah nyok sebiji. Riuh rendah betul time tu!! Seronok sangat2!!

Bapa & Anak

Bidadarindu & Muqri


Abang Lee & Robin


Suami & Adik


Pak Teh & Hanani


Nyah & Qilah

Ibu & Anak


Kakak & Balqish


Makteh & Bazli
(amboi! seksinya si Amir & Bazli)


Saya & Awatif


Yan & Muqri


Maksu (tengah demam tu tetap nak join jugak) & Mira
(amboi! lagi nampak terserlah keseksian si Amiaq he..he..)


Ibu saja2 aje nak cuba - jatuh 4 botol air tau - terer gak kan??

Pemenangnya bagi Bapa & Anak, Abang Lee menang & Ibu & Anak saya yang menang.

p/s:- gambar2 individu remaja perempuan & lelaki tak ada pulak - rasa macam ada ambil tetapi cari2 dalam camera tak ada! heran jugak!! gambar Uda & Zakuan pun tak ada! Gambar Nyah P pun tak ada!! Sorry ya pada mereka2 yang gambar2 tak ada di sini!!

No comments: