Thursday, December 30, 2010

Penyampaian Hadiah Sukaneka HSFD

Acara anak2 gadis muda - Awatif, Balqish & Afiqah.



Acara makan bahulu - menang kalah ke semua dapat hadiah - bestkan Sukaneka HSFD nie??





Acara Renang untuk remaja perempuan. Pemenangnya mengikut turutan gambar.





Acara apa tak ingat tetapi untuk remaja lelaki - sapa menang pun tak ingat tapi tengok gambar nie boleh tahu la.



Acara Boling Padang Bapa & Anak - 1) Abang Lee & Robin 2) Saiful & Muqri 3) Suami & Adik



Acara dalam air - 1)Robin 2) Muqri 3) Aisy 4) Adam {tetap dapat hadiah walaupun tak main he..he..}




p/s:- ini aje gambar2 yang dapat di kongsi bersama!! sepatutnya ada banyak lagi gambar tetapi kerana kesuntukan masa (nak kena check out sebelum pukul 1 time tu dah pukul 12), banyak yang tak sempat nak ambil pasal nak cepat2 habiskan penyampaian hadiah nie!! next time kita buat yang lebih bagus ok!!

1 comment:

bidadarindu said...

banyaknyer gambar bidadarindu kat sini..habis la identiti i terbongkar...