Friday, December 31, 2010

last day di Melaka

Lepas check out dari Hotel Pesona, kami ronda2 lagi. Sementara tunggu para2 suami sembahyang Jumaat (24/12) kami sambung lagi shopping di Dataran Pahlawan. Apa yang saya beli kat Melaka, kena buat n3 lain he..he..(macam la beli banyak sangat!)




Gambar2 ni di ambil sebelum hujan lebat - dalam setengah jam bergambar, hujan turun dengan lebatnya! Masa tu kami nak balik ke Bangunan Samudera - terpaksa patah balik ke Dataran Pahlawan. Ralat! Maksu tak dapat join kami! Sorry Maksu!! Memang hujan lebat sangat2 time tu! Bukannya sengaja!!





No comments: