Thursday, December 30, 2010

hari ke 3 - check out A Famosa Resort

Villa yang Family Hajah Saodah tinggal selama 3 hari 2 malam. Bye2, kalau umur panjang & ada rezeki, kita jumpa lagi (tetapi sebab kes Cowboy Town tu kena fikir dulu - hati masih panas sekarang, tak tahu kot2 dah sejuk nanti ubah fikiran pulak)


Kita bergambar ramai2 dulu - Hajah Saodah tak ada dalam gambar pasal susah sangat nak ajak mak join bergambar sekali! No camera please he..he.. Anak2, cucu2 & cicit2 mak lain pulak cerita, pantang nampak camera!




Masing2 sibuk letak beg2 & barang2 dalam kereta.





p/s:- moga ikatan persaudaraan sesama kita terus erat!!

3 comments:

bidadarindu said...

harap2 cam tu la yek..aminnnn....

bidadarindu said...

Best yek sumer tu...nie dah nak masuk Januari x best balik...nak kena tumpu kat keja la pulak...honeymoon month dah habis....

Kaz said...

Memang ina respect dgn family Fizin ni. Bukan senang nak jumpa family besar yg sehati sejiwa mcm ni.