Tuesday, December 28, 2010

Hari ke 2 ke Safari Park


Hari ke 2 kami ke Safari Park. Semua pakai baju yang sama - kat belakang baju ada cop "Hajah Saodah Family Day". Sempat ambil gambar belakang baju budak2 nie je yang lain2 tu terlupa. Untuk tshirt muslimah untuk perempuan - cop tu tulis kat depan (bawah baju). Memang seronok & happening sangat2. Pergi mana2 pun jadi perhatian he..he.. Dahlah kami ramai, masing2 kecoh pulak tu. Tambah2 yang ada anak kecil - rasanya satu safari tu dengar kami ibu2 nie dok menjerit panggil anak masing2!!

Layan aje lah gambar2 nie ya!!






































Dari 9 pagi kami masuk Safari nie, pukul 4 petang baru keluar. Memang penat sangat2. Dah la perut lapar. Nasib baik breakfast pagi tu makan nasi. Balik rumah nanti tak boleh nak makan banyak2 pasal nak simpan ruang dalam perut makan ikan bakar malam tu. He..he..

Satu badan lenguh, rehat & tidur tak cukup - cuma satu nie aje yang cukup2 sangat iaitu MAKAN he..he.. Badan naik sangat2 - perut macam 5 bulan pregnant, pipi & muka bulat aje - tak percaya? Tengoklah gambar2 saya kat atas tu - lepas nie nak kena start diet balik!!! Tambah satu list untuk azam baru tahun depan!!

p/s:- masa kami ramai2 beratur nak naik tren ke Safari ada "orang2" yang tak senang ngan kami - heran jugak - dengki ke apa? - tak baik nak cakap tapi memang padan camera "orang2" tu jatuh sebaik aje habis mengutuk kami - bukan nak menuduh tapi ramai yang jadi saksi - betul tak Ain & Mak Su? - nasib baik saya tak dengar - kalau tak ????? (macam la berani sangat he..he..) Tapi kami semua baik2 aje - yang mendengar "orang2" tu mengata & mengutuk diam aje bila dengar - memang Family Hajah Saodah paling best!!

No comments: