Wednesday, November 24, 2010

tempah tshirt untuk HSFD

Masa mesyuarat tempohari, kami semua telah sepakat untuk menempah tshirt yang ada tertulis "Hajah Saodah Family". Bagi tshirt lelaki tangan pendek anggaran harga dalam rm10-rm15. Bagi yang perempuan tshirt muslimah anggaran harga dalam rm25. Bayaran sendiri2, tak termasuk dalam tabung HSFD.

Temanya adalah warna biru (atas cadangan PakCik Chop yang tak mahu warna cerah2) yang akan dipakai pada hari ke2 (sila tengok jadual dalam n3 sebelumnya). Yang bertanggungjawab dalam menempah baju ini adalah Saiful & Yan. Rasanya semua dah tahu pasal hal ini kecuali PakCik Din. Saya akan maklumkan pada Pakcik Din hari ini. Saiz pun semua dah bagi pada Saiful & Yan.

Harap maklum.

6 comments:

bidadarindu said...

http://www.tshirts-printing.com/index.php atau http://www.orensport.com - x dapat kot rm10 - rm15..tapi belum cari lagi lagi la,yang nipis2 dapat la kot...

http://www.faeizonline.com - t-shirt muslimah..rega dlm rm 36 - rm 39..mana nak cari rm 25..tu belum printing lagi...cam mana??

bidadarindu said...

tapi cube tgk yg pink or coklat tu...ada set..lengkap boy n girl punya..cantik gak...tapi mahal sikit...

bidadarindu said...

dtg sini nnt boleh la pegi tgk...kat wangsa maju jek...

Hafidzin said...

Kalau kaksyang anak beranak dalam harga rm150 ok aje, yang lain2 tu tak tahu la macamana tapi depa semua dah setuju nak buat tshirt tu. Mahal sikit tak apa kot!!

Lepas family day tu terus simpan tshirt tu untuk pakai raya ke 2 tahun depan. Jimat kos!! he..he..

Hafidzin said...

Kak sayang minggu depan 3hb Dis baru g KL, ajak kak min & abg Lee senang tambah2 kak min tu cuti sekolah sekarang - tiap2 hari dia free.

Hafidzin said...

tengah berebut komputer ngan adik skrg nie - malam2 nanti kaksayang tengok blog tu..kalau nak tukar caler lain, kaksayang tak ada masalah!! apa2 caler pun ok aje..