Wednesday, November 24, 2010

silap maklumat

Dapat email dari A Famosa Resort (dah lama terima tapi tak perasan) balance payment kita kena bayar sebelum 7hb Disember nie. Kalau tak bayar dalam tarikh tu, booking kita akan di cancelkan dan deposit akan hilang. Jadi sesiapa yang belum bayar tu harap segera jelaskan ya!! Bendahari yang di lantik ini tak ada duit lebih nak tolong bayarkan dulu he..he..

Lagi satu nak minta maaf banyak2 la - silap maklumat. Sebenarnya check in pukul 4 petang bukan pukul 2 petang. Jadi aturcara majlis tu kena ubah la sikit. Jangan marah ha!!!! Secretary dah pencen macam gini lah - terimalah diriku seadanya he..he..

p/s:- esok nak call ofis A Famosa - nak try minta discount masuk Safari & Cowboy Town tu. Bila kira semua kita kena bayar rm2177 - banyak tu!!

3 comments:

bidadarindu said...

nak call tu,kalau boleh mintak la check in awal sikit...hari selasa tu...bukan hari jumaat,sabtu ahad ker..rugi banyak jam gak tu..dah la bayar mahal..

bidadarindu said...

boleh x setkan 1 hari untuk meeting sekali lagi ..kalau boleh semua ada...kecuali uda yang jauh tu la..tapi mana tahu cuti skolah nie uda ada plan nak dtg kl ker..banyak yang x buat lagi nie...hari makin suntuk..x smp sebulan pun lagi nie..tolak tido sume tinggal brape ari je lagi nie...

Hafidzin said...

nanti Kak Sayang cal - try tanya dia boleh tak check in awal.

Nak cari hari yang sesuai sekarang susah sikit. Minggu depan kak sayang g KL, yong ngan mak pulak nak balik kampung, kak min nak hantar. Abis macamana?