Monday, November 22, 2010

kenduri kambing
















Hari Sabtu lepas ada kenduri kat umah Maksu. Menunya Nasi Beriani Kambing. Tempah catering dari Nona Klasik. Ramai yang tak dapat join kenduri tu antaranya Uda sekeluarga. Ibu & Kakak pulak datang lambat pasal Kakak ada Konvo. Dah senja baru Kakak sampai. Jadi kemeriahan tu kurang la sikit.

Makan2 aje aktiviti saya sepanjang duduk kat KL - badan pun dah naik balik - masa mula2 sampai KL hari Selasa tu mak tegur "kurus dah sayang". Kembar kata Kak Sayang dah macam Diana Daniel (mungkin perli kot!!) he..he.. tapi petang raya haji tu mak tegur lagi sekali "badan hang dah naik balik" he..he..

2 comments:

rositahmdzain said...

yang, kenapa gmbar jadi mcm nie? salah siapa agaknya ya..kamera ke org ke ? hehe..uda hari2 buka blog nak baca minit mesyuarat sbb intenet kat ofis dah ok. uda dah save n esok nak print kat ofis sbb printer kat umh x leh guna. bkn apa nak bagi pak uda baca. faiz x ikut la yang dia x leh cuti bnyk hari sekali.

Hafidzin said...

Camera la punya pasal gambar jadi terang sangat - nak tukar tak reti2 lagi. Uda tengok gambar masa raya haji tu - semua muka jadi terang sangat. Perasan tak?

Faiz x ikut? baju untuk dia still nak order ke Uda?