Sunday, November 28, 2010

Ayam oh Ayam

Si Ayam tengah bersiap




Si Ayam ngan Umi & Walid


Si Ayam ngan kawan2





Si Ayam ngan kawan2 atas pentas










Si Ayam kalah!! Dapat hadiah saguhati aje!! he..he..Ok lah tu, dari tak dapat apa2, saguhati pun jadilah!! Pemenang2 dipilih melalui costume yang dibuat sendiri oleh parents - costume ready made macam adik tu juri2 tak heran!! Nak buat macamana adik kan - Umi nie tak kreatif nak reka2 bagai, tambah2 kalau nak melukis, memotong atau menjahit.




Si Ayam di belakang pentas





Enjoy betul tadi - lepas nie tak ada lagi nak fancy2 dress dah - kepala Umi pun tak pening dah nak mikir apa baju adik nak pakai kan? Tahun depan dah nak masuk darjah 1. Cepat betul la masa berlalu!!

No comments: