Monday, October 25, 2010

sambut birthday adik kat sekolah

Mujur Walid cuti hari ini, kalau tidak jenuh la Umi nak mengangkut barang2. Bihun aje dah 60 bungkus, ngan gula2 lagi pastu kek 2 kilo!! Tupun dah termengah2 Umi turun naik tangga.

Rasa macam baru aje semalam celebrate birthday adik yang ke 5 tup2 hari ini dah naik satu lagi nombor. 6 tahun!! He..he.. Walaupun cakap masih pelat & perangai pun masih manja lagi tapi adik dah 6 tahun kan?? Rasa macam baby lagi anak boy Umi nie... Teringat masa ngandung & bersalinkan adik dulu!! Cepat aje masa berlalu...

Celebrate birthday adik kat sekolah aje ngan kawan2 & cikgu2 pagi ni. Bulan depan nanti Umi buat party besar2 kat KL ya. Buat sekali ngan Robin.














1 comment:

bidadarindu said...

tu ke uncle chin yang wan uda slalu cakap tu..hensome papa lagi...he he he...