Monday, October 25, 2010

hadiah adik

Sibuk dari semalam nak hadiah mahal.
Adik : Walid promise kan nak beli hadiah mahal kat adik kan?
Walid : janganlah mahal sangat!!
betul tu Walid, beli mahal pun bukannya adik pandai jaga
kita beli yang murah2 aje!!
barang2 Umi tak apa beli mahal kan Walid?? he..he..

antara koleksi senapang & pistol adik - semuanya murah2 aje!!

antara koleksi kereta2 adik

bukan main suka dapat kereta control baru!!

hadiah untuk tahun ini - kereta control & jam transformers

hensemnya anak Umi!

gambar kek birthday adik - mula nak Upin & Ipin tapi last minit tak ada, nak transformers pun tak ada jugak, last2 pilih spiderman aje!!

tengah pilih2 hadiah

dah pilih hadiah, kita bergambar dulu!!

No comments: