Monday, October 25, 2010

gula-gula

Abaikan latar belakang gambar yang dok tergantung baju2 he..he.. Dalam bilik time nie - takut nak buat kat luar - hujan lebat ngan ribut petir!
Tengah masukkan gula2 dalam plastik untuk nak bawa ke sekolah adik. Gula2 semua ni adalah pilihan adik sendiri. Apa yang Umi nak pilih semua dia tak nak dengan alasan ini "kawan2 adik tak suka makan nie - kawan2 adik tak nak makan nie". Beli yang murah2 aje pun, lagipun ada bihun goreng ngan kek lagi nanti. Nak beli belon terlupa pulak!!







p/s :- buat Papa - bila bagitahu adik kata Papa & Muqri wish happy birthday, dia terus tanya Muqri beli hadiah tak kat adik?? He..he..

2 comments:

Kaz said...

Nampak Fizin kurus sgt, npk macam kakak awatif dan aisy saja. Tak payah diet dah fizin, kalau kurus sgt pun tak cantik juga.

Hafidzin said...

dalam gambar nampak kurus Ina tetapi luar gambar lain!! Sekrang berat fizin dah naik 50kg.