Wednesday, October 27, 2010

bakal majistret @ lawyer??

Hari ini semua budak2 6 tahun kena pakai kemeja putih & seluar hitam ke sekolah - nak tangkap gambar untuk graduation nanti. Baju & seluar tu beli hari Isnin lepas. Bukan main hensem anak Umi bila pakai baju tu tadi, dah macam Majistret & Lawyer aje he..he..mudah-mudahankan adik, InsyaAllah!!





p/s : - sebut pasal majistret nie, teringat kat Uda, lama Uda tak komen, sibuk ke Uda?, maklumlah sejak ada facebook sendiri ni kan? he..he..

3 comments:

bidadarindu said...

jgn jadi lawyer..org salah pun boleh jadi betul,org betul pun boleh jadi salah...susah kat akhirat nnt nak menjawab..

Kaz said...

Mmg hensem, mcm majistret pun ada, mcm doktor pun ada. InsyaAllah, masin mulut Ummie nanti.

rositahmdzain said...

A'a la dah lama sgt x komen. blog kazrina pun uda lama x komen. sebabnya intenet kat ofis mereng. dah la slow, tetiba server cannot be found. kat rumah plak leka tgk tv. kalau tak pun kena tunggu cikgu buat keje dulu sampai terlena. ada facebook pun uda jarang post apa2 dah..