Wednesday, September 29, 2010

open house lagi!!






tuan rumah pakai baju purple





pagi ni ada open house lagi
umah Kak Ani - orang Penang jugak
menunya Mee Kari, Bihun Goreng Tomyam, Sandwich, Aneka Kek & Kuih

3 comments:

bidadarindu said...

mewahnya makanan...syukur alhamdulillah...bertuah je kita dok kat malaysia nie kan...

bidadarindu said...

kerusi kaler coklat dia sama cam kat umah kami di seri putra...tapi kami nyer kaler biru...he he he...

Hafidzin said...

bila bidarindu nak publish & cerita pasal buat open house aritu?

last kami p rumah kat seri putra tu kosong aje - bila nak p lagi ya?? tuan rumah x ajak pun!!

mmr bertuah duduk kat Malaysia cuma x tahan nak kena bayar tax - banyak benor!!