Tuesday, September 7, 2010

shopping part 1

kat One Utama - orang tak ramai sangat

tengah cari kasut untuk Balqish & Awatif - masa nie Awatif tengah merajuk - air mata meleleh - nak kasut tinggi macam Umi Fiqah - Umi & Ami tak bagi beli kasut tinggi - dialog Ami "nak jadi anak dara ke? he..he..

kat Sogo - ramai betul orang

kakak parking kereta kat selekoh - memang ramai sangat orang

Awatif kata orang macam semut

ramai kan orang?

pencarian pertama baju raya kat Sogo
dapat la beli baju kat boys
tetapi tak jumpa pulak tshirt pink

sebelum ke pencarian ke dua
singgah Flower Girls ambik baju girls
tak puas hati betul ngan hasilnya
bayar mahal2 tapi tak kena ngan kehendak hati
tahun depan tak nak tempah dah kat sini

terus ke pencarian ke dua
One Utama
cari2 tshirt pink untuk boys tak ada gak
untuk girls banyak la
dapat cari kasut & sandal raya untuk girls

nak dekat raya nie, tak ada mood nak update blog - idea nak ngarang panjang2 pun tak ada - asyik dok ingat nak raya aje - jadi layan la dulu gambar2 nie..

p/s : mak dah keluar spital hari ini (sabtu 4hb), Alhamdulilah

No comments: