Monday, September 27, 2010

puasa tak puasa??



tadi dok belek2 fb, ternampak gambar nie
comelnya & gebunya dia
Areeq
tak sabar Umi Su nak "dera" dia he..he..
menggoda sungguh pipi dia
siap ngan lesung pipit lagi!!
Ayah Su pun geram tengok pipi dia..



cubit Cinta tak ada cabaran
pasal pipi dia leper aje he..he..
tapi macamanapun
Cinta comel gak
tetap nak cubit gak
Ala!! Cinta tak menang
tapi tak apa
Cinta tetap menang
dalam hati Umi Su!!

p/s :- baru balik dari open house umah kawan tetapi hari ini puasa - baru nak mula hari ini - saja tunjuk muka aje tadi pasal dah dia cal sendiri jemput pagi tadi - tak sedap pulak kalau tak pergi kan!! Last week sepanjang minggu tak puasa tak ada pulak orang nak buat open house - bila nak start puasa nie tiap2 hari pulak ada kawan buat open house - esok ada lagi, lusa pun ada lagi - habis macamana nie??? Nak teruskan puasa atau sambung balik minggu depan??


p/s :- nampak gayanya kena buat jugak open house tahun nie - tak kan asyik pergi rumah orang je tapi rumah kita tak buat kan??

No comments: