Tuesday, September 28, 2010

open house rumah kawan











pagi tadi pergi umah kawan, Kak Su namanya
dia buat open house
menu Laksa Pahang, Nasi Kerabu & Nasi Impit Kuah Kacang
dalam dok sibuk ambil gambar tadi
gambar tuan rumah lupa nak ambik he..he..
apa punya tetamu la kan??
semua kawan2 ni kenal dari Usrah
p/s : petang nanti pukul 5 ada lagi open house tapi seperti yang saya janji pada diri sendiri - makan kena control - tadi pun makan ala2 manja je he..he.. - dah turun 2 kilo tau - masa balik dari beraya kat kg aritu timbang 52kg tapi semalam timbang jadi 50kg
p/s : dah mula iklankan pasal nak jual rumah tetapi melalui kawan2 aje dulu - pagi tadi sebelum pergi open house ada orang datang tengok rumah - dia nak fikir dulu & bincang ngan suami dia dulu - ntahla rasanya macam tak nak aje pasal panas matahari menghala ke depan rumah

2 comments:

bidadarindu said...

nanti kalau kami gi belah panati timur dah x dek tempat la nak tidor ye...

Hafidzin said...

kat belah Pantai Timur ni banyak hotel & resort - yang mahal ada, yang murah ada - pilih aje..

sape2 yang nak tidur kat Villa Rumpun Kasih ni mai la sebelum kena jual, bila nak jual tak tahulah pasal belum ada serius buyer lagi..