Sunday, September 26, 2010

info terkini HSFD

Saja nak remind lagi sekali tarikh percutian kita HSFD & maklumat harga2 :-

Tempat : A Famosa Resort Melaka (Villa 4 bilik with Pool) 2 buah
Tarikh : 21 December (Selasa) hingga 23 (Khamis) December 2010
Harga Penginapan : RM1872 (rm468 untuk 1 malam sebuah Villa)
Satu Family rm600 : 8 family X rm600 = rm4800
rm4800 - rm 1872 (penginapan) = rm2928 (untuk makan - agak2 cukup tak? - nak tambah rm100 lagi untuk satu family?)

p/s : bayaran untuk masuk Cowboy Town, Safari & Waterworld tak termasuk dalam rm600 tadi. Sesiapa yang nak masuk sila confirm pada saya selewat-lewatnya bulan ini (nak buat booking).

p/s : untuk family Atiqah minta Pengerusi & Lembaga Pengarah tolong berikan keputusan macamana nak decide harga yang harus dibayar (penginapan & makan).

2 comments:

bidadarindu said...

untuk tambah rm100 lagi tu,kita tgk dulu...agak2 x cukup nnt baru decide...maybe just tambah rm50 je ke..

raya haji nnt kita buat meeting..

utk family tiqah ni cam mane yek?..kena berlaku adil nie...sbb takut nnt ada yang x puas ati or bangkang...salah buat keputusan nnt kesan dia sampai tua...

Hafidzin said...

Ok raya haji nanti kita bincang panjang2. Abang Lan yang cakap cukup ke makan kos banyak tu, tambah Abang Lan lagi kami satu family mmg cukup pasal makan x banyak he..he...

Betul tu - kena adil - tapi kaksayang rasa kena bayar jugak sikit tapi amount tu x tahu berapa. Nanti raya haji kita bincang la macamana...