Saturday, September 25, 2010

handphone baru Awatif

Inilah handphone baru Awatif - hadiah birthday yang tertangguh dari bulan Ogos yang lepas. Hampir tiap2 hari dia tuntut - ikutkan nak beli di KL kerana mungkin boleh dapat lebih murah tetapi tak ada masa nak pergi survey.

Harga asal rm299 - minta tawar rm200 tapi tak dapat - dapat rm250. Pastu tolak hp lama dapat rm50 so kena bayar rm200. Ni kedai ke 2 yang kami survey - kedai pertama tu lagi mahal - rm300. Nak survey banyak kedai dah tak kuasa!! Kenapa? Nanti sambung n3 lain ya.. Ada sebab yang penting!!!






p/s : masa survey hp Awatif tadi - jeling2 gak kat blackberry la, kat Iphone la - buat2 manja tanya suami bila la nak dapat kan?? Suami cakap apalah hebat sangat semua tu - hp biasa pun dah ok - janji boleh call, terima call, hantar/terima sms - cukup la!!! Betul jugak!! Isteri yang setia ikut aje la kan?? (dalam hati sedih gak huk..huk..- tapi dalam pada tu sempat lagi plan nak claim untuk hadiah besday tahun depan he..he..)

1 comment:

bidadarindu said...

abg lan kate tu mmg betul...setakat nak cakap n sms jek yang biasa je dah ok dah...tahun depan blackberry n iphone tu dah tertinggal dah agaknya...yang lain plak kuar....he he...

p/s :amboii awatif...kecik2 lagi dah ada hp cantik2...cube tanya walid n ummi tu masa dorang kecik,usahkan telefon umah,public phone pun belum tentu jumpa masa tu agaknya...he he...untung budak2 skrg nie...