Thursday, September 2, 2010

gara2 steam fish

steam fish - yang buat Awatif tak ada mood nak berbuka puasa tadi, dia suka sangat ngan ikan siakap 3 rasa tapi suami order siakap masak steam - tengok aje ikan nie - dia terus sedih, kesian anak Umi, lain kali ya kita order siakap 3 rasa tu

masa nie Awatif tengah sedih - air mata bertakung aje kat mata - tak sangka dia nak rasa sedih sangat - Walid pun tak sangka - Walid takut makan siakap 3 rasa tu esok anak2 sakit perut, kan esok nak naik bas pergi KL - siakap steam pun sedap jugak tetapi Awatif makan sikit aje

Walid tengah serba salah time nie bila Awatif sedih tak order siakap 3 rasa

walaupun dah besar - sampai sekarang si adik ni duduk depan ngan saya dalam kereta, jenuh pujuk macam2 tapi tak nak jugak - lenguh habis badan2 pasal dia dah besar, tengok aje kurus tapi boleh tahan jugak bila duduk kat riba Umi

sepanjang perjalanan dari Kuantan ke Kemaman kami 3 beranak tidur - lepas snap gambar nie je, saya terus terlena - ngantuk sangat, bangun sahur dari pukul 4 lebih tadi tak tidur2 sampai sekarang

No comments: